sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Vappu-buli

Heipähei. Nyt täytyy kyllä myöntää, että on kutimet jääneet laatikkoon. Sen verran on ollut kiirettä tämä edellinen kuukausi.

Vappuaatto täällä vietettiin komeassa kelissä, mutta vappupäivän piknik jouduttiin siirtämään sisätiloihin sateen takia.

Päivä aloitettiin vappumunkeilla ja uusilla mansikoilla.



Illan vieraille leivoimme tietysti kuuluisan Mötkäytyksen sekä mm. sämpylöitä.



Espanjalaiset vieraamme toivat tullessaan Sangriaa. Parhainta mitä olen ikinä maistanut! (Älkää huoliko, resepti on tallessa!). Vaihtarina tarjosimme Salmaria, mutta sen suosio ei ollut ihan niin huikea.




Vappupäivän piknik vietetttiin kotoisasti espanjalaisten olohuoneen lattialla. Kun ruokapöydässä on edustettuna Espanja, Ranska, Unkari, Turkki ja Suomi, voitte vain kuvitella minkälainen määrä herkkuja meitä odotti. Muun muassa espanjalaista munakasta, riisipuuroa ja kanelia sekä turkkilaista teetä. Suomi edusti perunasalaatilla!


 Espanjalaista munakasta!


Turkkilaista "riisipuuroa" ja kanelia.


 Turkkilaista teetä.


Tässä hiukan kokeillaan, onko teen maku kohdillaan. Ja olihan se!


Piknikin jälkeen lähdimme kaupungin vappujuhliin. Koleasta säästä huolimatta hauskaa riitti pitkälle iltaan.


p.s. Hyvää Äitienpäivää Äitille <3

2 kommenttia:

  1. Hahaha! Mitä tuolla sun takan olevassa keinussa tapahtuu? Joku on jonkun sylissä??!! 8o En tahtois kokee. Muutenkin noin keinut on ehkä Särkkiksenkin hurjin laite 4-ever!

    VastaaPoista
  2. Hahaha, Sanna hyvä, siellä keinuu Kata :D! Mä itse olin kameran turvallisemmalla puolella. Ja KATAN takana pojat nappasivat toistensa keinuista kiinni ja tämä on tulos. Välillä nämä kolme keinui siellä käsi kädessä :D! (Hullu laite)

    VastaaPoista